Betaalmogelijkheden

Spork Tuinmeubelen heeft voor u verschillende betalingsopties uitgezocht waardoor uw betaling soepel, snel, veilig en betrouwbaar zal verlopen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw mooie tuinset, loungeset of tuinhaard. De prijzen vermeld op deze website zijn inclusief 21% BTW. Kijk hieronder snel naar de betaalmogelijkheden die wij onze klanten bieden.

Veilig betalen bij Spork.nl

Een online betaling via Spork.nl is veilig. In samenwerking met Multisafepay en banken of creditcardmaatschappijen zorgen wij voor een versleutelde betaling zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw betaling veilig verloopt. Alle vertrouwelijke informatie worden op onze webshop beveiligd met SSL (Secure Socket Layer). Dit houdt in dat alle data die uitgewisseld wordt door uw server en computer versleuteld zijn en niemand, maar dan ook echt niemand, toegang kan krijgen tot uw privé-informatie.

Veilige betaalmethoden verklaard:

iDeal

Als u kiest voor een betaling via iDeal dan gebeurt dit via de beveiligde pagina van uw eigen bank, ABN Amro, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, Triodos Bank, Knab, bunq of van Lanschot Bankiers. Zo’n 60% van de consumenten betaalt een online aankoop via iDeal. De betaling wordt direct verwerkt en dus rechtstreeks ontvangen waardoor wij direct kunnen beginnen met het verwerken van uw bestelling. Bijkomend voordeel: Een betaling via iDeal is kosteloos.

PayPal

PayPal is een manier om veilig en snel online te betalen. Geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen, betekent dat u alleen de inloggegevens van uw rekening nodig heeft. Met PayPal betaalt u overal online, dus ook bij Spork Tuinmeubelen.

Maestro

Overal waar u in Nederland kunt pinnen, kunt u betalen met Maestro. Als dit blauw-rode logo op uw betaalpas staat, meestal rechtsonder maar soms ook op de achterzijde, kunt u pinnen of vooruitbetalen per bank. Uw betaalpas is direct gekoppeld aan uw bankrekening. Het betaalde bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en uw bestelling kan worden verwerkt. Ook hier een pluspuntje: Betalen en geld opnemen met Maestro in Nederland is geheel gratis.

MasterCard

De MasterCard is een creditcard waarmee u bij vrijwel alle winkels en online webshops kunt betalen, zonder tussenkomst van de bank. Het verschuldigde bedrag wordt achteraf per maand, door uw bank of instelling, geïncasseerd. Let op! Aan het gebruik van uw MasterCard kunnen kosten zijn verbonden. De hoogte van deze transactiekosten kunt u opvragen bij uw bank.

Visa

De Visacard is, net zoals de Mastercard, een creditcard. Beiden zijn wereldwijd geaccepteerd maar Visa ging als creditcardnetwerk eerder van start. Ook bij Visa wordt het verschuldigde bedrag achteraf per maand geïncasseerd. Let op! Ook bij Visa kunnen er kosten zijn verbonden aan uw betaling. Vraag uw creditmaatschappij naar de voorwaarden.

Kas

Uiteraard biedt Spork Tuinmeubelen u ook de kans om contant af te rekenen. U kunt afrekenen bij de chauffeur die uw mooie tuinset komt leveren. Ook bij afhaling in ons magazijn kunt u contant afrekenen, of in een van onze vestigingen in Venlo, Horst of Roermond. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bancontact

Vanzelfsprekend hebben we ook aan een veilige betalingswijze voor onze Belgische vrienden gedacht die op zoek zijn naar zo'n mooie lounge set. Wanneer u uw bestelling vanuit België plaatst kunt u betalen via Bancontact – voorheen Bancontact Mister Cash. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten, KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, DK Spaarbank en ING. Ook hier gebeurt de betaling binnen een beveiligde omgeven en wordt direct verwerkt waardoor Team Spork direct aan de slag kan met uw bestelling.

Giropay

Giropay is erg populair bij de Duitse consument en het betaalproces lijkt veel op dat van Ideal. 80% Van de Duitse banken is aangesloten. Het is veilig en vertrouwd en loopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.

Sofort Banking

Sofort Banking - de naam zegt het eigenlijk al. Ook deze betaalmethode werkt op basis van het beproefde internetbankieren. Daarnaast is deze betaalmethode goedgekeurd door het toonaangevende Duitse instituut TÜV.

AfterPay

AfterPay is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Nederland en België! Na het bestellen kunt u geheel kosteloos binnen 14 dagen betalen! Lukt dit toch niet? Dan ontvangt u eerst zonder verhoging een herinnering. Zorg er wel voor dat u op tijd betaald, anders zal AfterPay het openstaande bedrag moeten verhogen: en dat is zonde!

Klarna

Klarna is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Duitsland en de op één na grooste betaalmethode van Nederland! Ideaal om achteraf geheel kosteloos binnen 14 dagen te betalen! Lukt dit toch niet? Dan ontvangt u eerst zonder verhoging een herinnering. Zorg er wel voor dat u op tijd betaald, anders zal Klarna het openstaande bedrag moeten verhogen: en dat is zonde!