Online beschermhoes parasol kopen
Parasolhoezen

Parasolhoezen

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heb je een parasolhoes nodig? Voor zowel zweefparasols als parasols met middenstok verkopen wij op maat gemaakte alsook universele parasolhoezen. Als u gebruik maakt van een parasolhoes dan blijft je parasol langer van betere kwaliteit. Denk er wel aan dat je parasolhoes pas over je parasol heen doet, als deze droog is. Anders kunnen droogvlekken ontstaan. Naast een parasolhoes verlengt het inklappen van de parasol als deze niet meer gebruikt wordt de levensduur.

Voornamelijk verkopen wij parasolhoezen van het merk Glatz. Een parasolhoes van Glatz is functioneel en handig. Een rits en staaf bij de hoezen van Glatz ontbreken dan ook zeker niet. De Glatz parasolhoezen zijn vaak specifiek per model parasol gemaakt. Een parasolhoes dus die perfect past bij jouw model parasol!

Parasolhoezen zijn praktisch maar ook cruciaal voor de levensduur van je parasol. Wij hebben diverse uitvoeringen parasolhoezen in ons assortiment. Glatz heeft ook toegespitst op haar model ‘Sunwing’ een serie gemaakt. Een parasolhoes van Sunwing. Deze zijn ook specifiek gemaakt voor bepaalde typen Sunwing parasols. Zo past je parasolhoes altijd perfect. De parasolhoezen van Sunwing worden geleverd inclusief verstevigingsstaaf. Naast parasolhoezen voor Glatz parasols hebben wij ook hoezen voor parasols van 4 Seasons.

Parasolhoezen koop je eenvoudig in onze webshop. Een parasolhoes van het kwaliteitsmerk Aerocover ontbreekt ook niet in ons assortiment. Diverse parasolhoezen van Aerocover voor zowel een parasol met middenstok alsook een vrijhangende parasol bieden wij aan. Verdiep je in ons assortiment en kies de parasol die bij jouw interieur en parasol past. Bestel voor de beste prijs direct online!