Online tuinmeubel beschermhoes kopen
Beschermhoezen

Beschermhoezen

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 127

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 127

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beschermhoezen voor tuinmeubelen, essentieel, betaalbaar en kwalitatief

Een beschermhoes voor bijvoorbeeld tuinmeubelen is geen overbodige luxe. Afdekhoezen zorgen voor bescherming, zodat meubels niet beschadigd raken. Een beschermhoes dient als tweede huid voor je tuinset. Het reinigen van een beschermhoes gaat gemakkelijk en snel.

Een beschermhoes zorgt voor bescherming tegen wind, regen en vuil. Zo blijft je tuinset goed tijdens de herfst en winter. Onze collectie omvat hoogwaardige tot simpelere beschermhoezen zonder coatings. Het beschermen van je meubels is essentieel. Beschermhoezen reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Ook zijn ze ademend en waterbestendig.

Kwaliteitshoezen van bijvoorbeeld Eurotrail zijn gemaakt van een 3 lagen SFS-3 materiaal. Deze is voorzien van een ademend membraam. SFS is optimaal waterafstotend maar wat veel belangrijker is, is dat het ademend is, dus eventuele damp blijft niet liggen. Aerocover beschermhoezen zijn lichtgewicht ripstop polyester hoezen voorzien van een ademend membraan. Hierdoor perfect te gebruiken voor de bescherming van je meubels. Laat je adviseren door een vak professional in onze megastore.