Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorging van uw bestelling

U krijgt de bestelling thuisbezorgd. Indien nodig nemen wij - voor de aflevering van de door u bestelde goederen - contact met u op voor het maken van een afspraak.

Betalen

Wij hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen bij aflevering, hiervoor kiest u de optie rembours bij uw bestelling. Uiteraard kunt u betalen via ideal, dit is vooraf betalen. Ook is het mogelijk om het bedrag contant of met pin te betalen bij afhalen.

Prijzen

Vermelde prijzen zijn inclusief 21 % btw, hierbij komen boven € 350,- geen verzendkosten.
Beneden € 350,- zijn de verzendkosten € 15,-
Onder rembours betaald u € 17,50 extra

Annuleren

Wij staan voor snelle leveringen en daarom is ons bestelproces ingedeeld in slechts 2 stappen. U bedenkt zich echter na het invullen van deze 2 stappen en wilt de bestelling annuleren? Dat kan. Stuurt u een e-mail naar info@spork.nl of bel met +31 (0)45-5441295. Wij annuleren uw bestelling direct.

Levering

Levertermijn is 1-2 weken. Bezorging van producten is afhankelijk van de afmeting en hoeveelheid van uw bestelling. Kleine producten worden met TNT, Post, of UPC, Transmission of Martin Slangen bezorgd, deze zijn doorgaans te traceren met track en trace. Bent u afwezig bij aflevering van een kleine bestelling probeert de vervoerder het later nog eens kosteloos, bent u dan weer afwezig, worden extra kosten in rekening gebracht. Grotere bestellingen (pallets) worden met eigen vervoer, of met onze vaste vervoerder Martin Slangen Transport Simpelveld bezorgd. Hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt. Bent u op het afgesproken dag deel niet thuis worden € 55,- in rekening gebracht voor een 2 de aflever afspraak.